Overnatting

Vi har hytter på Blefjell for langtidsleie og hytte/feriebolig ved Numedalslågen for korttidsutleie. Her kan du bestille opphold -samt finne nærmere informasjon om hyttene, beliggenhet og pris!

Les mer
Kano- og båtutleie

Kun 150 meter fra Gamlestua renner Numedalslågen forbi ned mot Kongsberg og Larvik. Elva er ypperlig for kano og båt! Vi har både kanoer og motorbåt til leie for våre gjester. Vi kan særlig anbefale en tur fra Djupdal og ned til oss, medstrøms og hyggelig kanotur for hele familien.

Les mer
Fjelltur og tursti

Blefjell kan by på unike fjellopplevelser og godt merkede stier. Du trenger ikke være en fjellgeit i toppform for å bestige Blefjell-topper. Fantastiske muligheter gjennom hele året, især på Blefjellplatået.

Les mer
Langrenn / Alpint

Vi ønsker deg velkommen til både avslapning, langrenn, alpint, ake og sosiale opplevelser fra vårt utgangspunkt Nordre Underberget Gård!

Les mer
Fiske

Kom og prøv fisket i Numedalslågen, på Blefjell eller Hardangervidda - eller laksefiske ved Brufoss!! Med utgangspunkt i Gamlestua eller hyttene på Blefjell har du alle muligheter i nærheten. Ørret, gjedde og andre flotte ferksvannsfisk kan du fiske herfra.

Les mer
Stavkirker og bygdetun

Opplev og lær historien gjennom Dåset bygdetun og de fire stavkirkene i Numedal. Her finnes godt tilrettelagte turstier og informasjonspunkter for hele familien.

Les mer
Sølvgruvene

Opplev 330 års gruvehistorie i Saggrenda utenfor Kongsberg, der sølvgruvene var i drift helt frem til 1958. I dag går gruvetoget 2300 meter inn til Kongens gruve, som var Sølvverkets største. Bunnen ligger 1070 meter under dagen og 560 meter under havets overflate.

Les mer
Langedrag Naturpark

I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Byggingen av gården startet i 1978.

Les mer
© 2012 | BLEFJELL - Nordre Underberget Gård | Tel: +47 900 40 593 /416 32 832
Uni Micro Web